MINYAK BELACAK BIG BOSS

NEW FORMULA-TAK PERLU URUT SAPU SAHAJA

 

Minyak Belacak BIG BOSS   (Minyak Belacak + Minyak Lintah Gunung)ini amat berkesan kepada kaum Adam yang ingin mengamalkan rawatan sendiri di rumah. Amat mustajab bagi mereka yang sentiasa mengamalkan senaman atau urutan secara berdisi BIG BOSSin dan bersungguh-sungguh. Sesungguhnya mereka yang berusaha dan berikhtiar akan dimakbulkan usaha oleh Nya.

Minyak Belacak BIG BOSS  adalah ramuan tradisi yang diperbuat daripada akar kayu dan pati minyak ikan belacak yang asli dimasak bersama-sama sehingga sebati. Ianya sudah menjadi amalan bagi mereka yang berada di utara tanahair bagi menjaga kesihatan zakar dan dalam masa yang sama mengaktifkan tumbesaran dari segi saiz dan ukuran.

 



30ml 
 MINYAK BELACAK + MINYAK LINTAH GUNUNG

KHASIAT  MINYAK BELACAK BIG BOSS


Kuat -Zakar kita menjadi kuat seakan kayu, keras seakan besi, tahan seakan tembaga.

Garang -Seperti seekor harimau jantan yang menunggu didepan pintu gua. Bagi setiap lelaki (teruna) yang diidam-idamkan pada malam pertama adalah untuk mengakhiri zaman bujang agar pasangannya dapat merasai kehangatan zakar daripada seorang yang bergelar lelaki perkasa.

Perangsang Pulang Pulih seperti sedia kala - Perangsang ini adalah satu tindak balas (keras dari biasa) zakar kita dimana “lihat ia hidup, pegang ia berani, sentuh ia bernyawa”

Besar Panjang -Besar dan panjang dimana ia dapat memberi kenikmatan kepada orang yang tersayang (pasangan kita & isteri). Dimana ia dapat menyentuh 5 makam bagi mencapai klimak seorang wanita. Rumahku, syurgaku, semakinhari, semakin sayang.

Tahan Lama -Bagi setiap lelaki harus dapat mengawal kekuatan dan jangka masa yang lama ketika kita melayari bahtera rumah tangga (bersetubuh) agar orang tersayang mendapat kepuasan dari seorang lelaki yang bergelar suami.Dimana harus perkasa daripada biasa untuk mencapai 5 makam.

100% Ramuan semulajadi -Halal - Tiada Kesan Sampingan.






 

APAITU BELACAK?

 

IkanBelacak atau juga dikenali sebagai IkanTembakul atau Ikan Belodok, merupakan ahli subkeluarga Oxudercinae (suku: Periophthalmini[1]),dalam famili Gobiidae (Gobies). Ikan belacak merupakan ikan afimbia, disesuaikan secara unik bagi habitat muara pasang surut, berbeza dengan kebanyakan ikan di habitat sedemikian, yang hidup dengan air surut dengan bersembunyi di bawah rumpt laut basah atau dalam kolam pasang surut.[2] Ikan belacak agak aktif semasa di luar air, makan dan berinteraksi sesama sendiri, contohnya mempertahankan kawasan mereka.

 

Ikan Belacak hanya terdapat di kawasan tropika dan separa tropika, termasuk keseluruhan Lautan Hindi-Pasifik dan Lautan Atlantik di persisiranAfrika
 

SIFAT SEMULA JADI BELACAK IALAH SUKA MENGAWAN (SANGAT AKTIF)
 

APA ITU LINTAH GUNUNG?

Mungkin anda telah pun sedia maklum, penggunaan lintah dalam rawatan perubatan adalah salah satu sejarah perbatan paling lama telah direkodkan.Penggunaannya boleh di dokumenkan sehingga zaman keunggulan pemerintahan Mesir dan cara penggunaannya adalah secara aikasi perubatan yang standard sehinggalah pertengahan tahun 1800 apabila ahli terapi mengambil alih tugas mereka.
Beberapa dekat yang lalu, penggunaan lintah perubatan sekali lagi menjadi satu cabang utama dalam amalan perubatan moden. Para penyelidikdan pakar bedah sangat tertarik dengan kelebihan terapi lintah sebagai aikasi untuk memulihkan pengaliran darah dalam venus setelah menjalani pembedahan kosmetik dan pembedahan penjanaan semula.

Biologi Lintah
Dalam dunia, didapati 650 spesis lintah yang telah wujud dikawasanpaya, kolam, laut dan kawasan berair. Seekor lintah mempunyai kedua-duajenis organ pembiakan iaitu jantan dan betina. Walau pun begitu, iatidak boleh membiak secara sendiri tetapi perlu megawan dengan lintahlain untuk membiak. Kebanyakkan lintah memiliki penghisap di bahagianhujung badannya untuk berpegang pada perumah ketika makan. Sesetengahlintah memiliki organ penghisap yang dimasukkan untuk menghisap keluarcecair.

Lintah penghisap darah perlu mempunyai kemahiran untuk makan. Air liurmereka mengandungi bahan bius, bahan anti pembekuan darah dan bahankimia yang membantu penghasilan bahan kimia melalui tisu setempat.Factor penyebaran ini memecahkan ikatan semen yang mengikat sel bersamadan ia juga menunjukkan sebagai bahan antibiotic yang berkesan. Lintahitu juga mempunyai bacterium Aeromonan hydrophila. Bacteria inidigunakan oleh lintah untuk mencerna darah dan ia sebenarnyamenhasilkan bahan antibiotic untuk membunuh bacteria lain yang mungkinmenyebabkan pembekuan.

Kajian perubatan terus menemui bahan-bahan kimia yang menarik dalam airliur lintah dari spesis yang lain. Di Amazon, lintah menghasilkan bahananti pembekuan darah dikenali sebagai hematin. Bahan ini menyerangfibrinogen dan mempunyai potensi sebagai antipembekuan yang berkesan.Pada masa kini, kejuruteraan genetic digunakan untuk menghasilkanhematin dalam kuantiti yang banyak.

Fakta Lintah

terdapat 650 spesis lintah
lintah terbesar dijumpai berukuran 18 inci
kira-kira 1/5 dari sepsis lintah hidup dilaut yang mana memakan ikan
lintah mempunyai 32 otak iaitu 31 lebih dari manusia
lintah Hirudo mengeluarkan anak dalam kokun dimana lintah itu membawaanak-anaknya diatas perut sendiri. Kadangkala mencapai sebanyak 300 ekor
tidak semua lintah adalah penghisap darah.kebanyakkanny a adalahpemburu yang memakan cacing tanah dan lain-lain.
Lintah Amazon menggunakan kaedah yang berlainan untuk menghisap darah.Ia memasukkan proboscic panjang ke dalam mangsa tanpa menggigitnya
Gigitan lintah tidak menyakitkan kerana mempunyai bahan bius
Lintah Hirido menyuntik anti pembekuan serum ke dalam mangsanya untukmengelakkan pembekuan darah
Lintah akan mengembang sendiri sehingga kenyang dan jatuh dari mangsadengan sendiri
Lintah akan memgembang sendiri sehingga 5 kali berat badannya
Lintah pertama yang digunakan dalam perubatankira- kira pada 1000sebelum masihi. Kemungkinan ketika India purba
Pada masa lampau, orang ramai akan berdiri di tepi tasik dan kolam,bila lintah melekat pada kaki mereka, ia dimasukkan dalam bakul untukdijual. Pada masa kini, lintah Hirudo merupakan spesis terancam
Pakar bedah yang asal adalah seorang tukang dan mereka menggunakanlintah untuk memulihkan apa sahaja penyakit bermula dari sakit kepalake penyakit gaut
Sistem saraf lintah mempunyai banyak persamaan dengan sistem sarafmanusia
Saudara terdekat lintah adalah cacing tanah
Lintah boleh menggigit walaupun pada paha badak air yang tebal.

 

TESTIMONI MINYAK BELACAK BIG BOSS 

 

 

PERUBAHAN YANG MENAKJUBKAN!!!

Saya baru mencuba minyak ini untuk beberapa minggu dan hasilnya amat menakjubkan. kali pertama saya menggunakan minyak belacak, rasa agak leceh sedikit memandangkan saya agak malas untuk melakukan senaman dan urutan yang diajar. Namun, setelah mendapati perubahan yang agak ketara selepas sekali sapuan dan urutan, saya mula yakin bahawa produk ini bukanlah seperti yang sangkakan. Malah lebih baik dan kesannya juga dapat dilihat dalam tempoh beberapa minggu sahaja.-Zambri
 
UKURAN DAN SAIZ BERTAMBAH!!!SECARA SEMULA JADI DAN KIAN TEGUH
Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya!!! Kenapa, anda tak percaya? Cubalah dulu baru tahu!!! Kesihatan dan kemantapan senjata saya lebih bernilai dari harga sebotol minyak belacak Big Boss. Hasilnya, kepuasan yang tidak dapat diungkapkan dengan kata-kata. Terlalu bernilai beb!!!-Hasyim
 
Mengalami masalah zakar kecil,pendek, bengkok, kurang keras dan tak tahan lama.
Saya telah mencuba bermacam-macam jenis produk tradisional mahupun moden dan telah juga pergi mencuba berurut di beberapa tempat tetapi tiada sebarang hasil hinggalah saya mencuba Minyak Belacak Big Boss barulah mendapat kesan perubahan.Kini zakar saya menjadi lebih besar,panjang, kuat, teguh dan tahan lebih lama hinggakan zakar saya menjadi perkasa d. Saya amat berterima kasih kepada beliau.-Akram
 
Sekian lama saya dan isteri mendirikan rumah tangga tetapi kami tidak mendapat zuriat. Setelah menemui kawan sepejabat saya, dia memberitahu kepada saya yang dia pernah memakai Minyak Belacak Big Boss yang dibelinya dari En Ahmad,. Lantas saya terus lah mencuba Minyak Belacak Big Boss tersebut selama 5bulan dan ianya amat berkesan. Kini, isteri saya mengandung 3 bulan.Saya rasa bersyukur kepada Allah dan terima kasih saya ucapkan kepada En Ahmad.-Faris

Mengalami masalah buah batubengkak (HENINIA).
Saya mengalami masalah pada buah zakar saya sehinggakan ketika memakai seluar pun terasa amat sakit. Setelah saya menemui Minyak Belacak 
Big Boss .Saya menceritakan masalah saya kepada mereka dan saya mendengar penerangan yang diberikan. Saya disyorkan untuk berjumpa dengan En Ahmad untuk membuat rawatan di rumah. Setelah 3 hari saya menyapu minyak belacak ini,perubahan pada zakar saya semakin pulang pulih seperti sediakala.-Mat Shah

Ukuran zakar saya kecil dankurang keras.
Setelah saya mencuba Minyak Belacak Big Boss  selama 12 hari ia telah memberikesan perubahan pada zakar saya dimana perubahan ini disuarakan olehisteri saya. Zakar saya besar, kuat dan tahan lama daripada biasa. Kinisaya telah menjadi agen .-Zam

Saya mengalami masalah kencing tak lawas, kurang teguh dan tak tahan lama.Saya telah cuba Minyak Belacak Big Boss ini. Dalam masa 8 hari saya mengamalkannya tanpa henti . Sebelum bersama minyak belacak Big Boss menjadi amalan saya setiap hari. Dengan ini zakar saya menjadi besar, kuat,keras, tahan lama dan kencing saya kembali teratur dan lancar. Kini saya dapat menunaikan solat dengan Sempurna. Saya amat berpuas hati setelah mencuba produk ini.-Farid

Saya amat berpuas hati dengan servis yang ditawarkan di sini kerana setiap soalan saya dijawab dengan pantas dan jujur. Servis cepat dan berkualiti.-Rahman

 

CARA GUNA MINYAK BELACAK BIG BOSS

Tak perlu urut. titis 1-2 titik sapu pada pinggang anda.Kemudian titis 3-4 titis sapukan di seluruh zakar dari penggal ke hadapan sehingga kering sekali pagi sekali malam…kalau bersetubuh sejam sebelum bersetubuh

Caraguna ( Jika nak urut ) goncang dulu kemudian titis 3-4 titikdan sapu dgn cara genggam batang zakar hingga kepala zakar sehingga kering satu hala. sekali pagi dan sekali malam kalau bersetubuh sejam sebelum bersetubuh

   

 

1 BOTOLRM70 SM RM80 SS

2 BOTOLRM130 SM RM140 SS

3 BOTOLRM180 SM RM190 SS

(Percuma Poslaju)

Agen Dropship Di Perlukan

Minimum Borong 10pcs (Call Saya)

Buat Pembayaran Melalui Online/ATM Transfer /Bank In/Tunai diMesin  ke dalam akaun di bawah 

 
Buat pembayaran melalui bank :
 
MERCU INDAH SERVICES 
8600562758
AHMAD ROMAINOR ZAKARIA
1621
0631397
9
 
 (Simpan Resit bayaran untuk rujukan)

PEMBELIAN MELALUI KAD KREDIT/PAYPAL DITERIMA
 
KLIK BUTANG "BUY NOW"   
 Selepas pembayaran telah dibuat sila:
 
 SMS @WHATSAPP @ EMEL:
 
Produkdan kuantiti / RMxxx / Tarikh / Masa / Nama Bank / Nama Penuh / Alamat POS dan NO HP ke 
 

019-269 4432 
________________________ 

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

BIG BOSS MINYAK BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG

  • Product Code: MBBB
  • Availability: In Stock
  • RM70.00

  • Ex Tax: RM70.00

Related Products

BIG BOSS MINYAK LINTAH GUNUNG PLUS  WALIT

BIG BOSS MINYAK LINTAH GUNUNG PLUS WALIT

BIG BOSSMINYAK LINTAH GUNUNGNEW FORMULA-(LINTAH GUNUNG DAN WALIT) TAK PERLU URUT SAPU SAHAJAKandunga..

RM70.00 Ex Tax: RM70.00

BIG BOSS MINYAK BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG

BIG BOSS MINYAK BELACAK PLUS MINYAK LINTAH GUNUNG

MINYAK BELACAK BIG BOSSNEW FORMULA-TAK PERLU URUT SAPU SAHAJA Minyak Belacak BIG BOSS&nb..

RM70.00 Ex Tax: RM70.00

Remanz Organics Delay Spray-Fuyoooh Bos Power

Remanz Organics Delay Spray-Fuyoooh Bos Power

CARA PANTAS! TAHAN LAMANAK BERTAHAN LAMA DI RANJANG?NAK TENGOK SI DIA MENJERIT NIKMAT?“Jgn sampai ji..

RM100.00 RM129.00 Ex Tax: RM100.00

REMANZ ORGANICS TRIAL PACK RM60-Terlaris dan Terbaik Bos

REMANZ ORGANICS TRIAL PACK RM60-Terlaris dan Terbaik Bos

REMANZ  ORGANICS®TRIAL  PACK  RemanZ® Organik adalah semburan organik 100..

RM60.00 Ex Tax: RM60.00

Big Boss Garcinia Burner- Cantik Sihat Kurus Dengan Garcinia Burner
BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULES-POWER GILA BOSS

BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULES-POWER GILA BOSS

BIG BOSS SURE UP MEN CAPSULESBIG BOSS SURE UP adalah semulajadi makanan tambahan..

RM100.00 RM120.00 Ex Tax: RM100.00

BIG BOSS RAJA RESDUNG CEPAT HAPUS RESDUNG

BIG BOSS RAJA RESDUNG CEPAT HAPUS RESDUNG

RAJA RESDUNG BIG BOSSBIG BOSS RAJA RESDUNGGEJALA RESDUNGIstilah Perubatan Tradisional - Ia merupak..

RM70.00 RM85.00 Ex Tax: RM70.00

BIG BOSS PERFECT LADY|BESAR GEBU PEJAL LICIN|CARA MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG

BIG BOSS PERFECT LADY|BESAR GEBU PEJAL LICIN|CARA MENEGANGKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG

BB PerfectladyBIG BOSS PERFECT LADYProduct Kesihatan Terbaik untuk WanitaBig Boss Perfect Lady&nbs..

RM120.00 RM140.00 Ex Tax: RM120.00

Tags: MINYAK BELACAK BIG BOSS